On Stage

 MooFest Letterhead

Moofest 2018 Program

TIME Entertainment Duration
12.55pm Opening welcome/prayer 5 minutes
1pm Meridan College band 25 minutes
1:25pm Mooloolah State School Dancers 10 minutes
1:35pm Duka from Solomon Islands 30 minutes
2:05pm Mooloolah State School Choir 10 minutes
2.15pm Maddie – Harp 20 minutes
2:35pm Cassidy Kilburn dance 10 minutes
2:45pm Nickleby the Magician 40 minutes
3:25pm Meet Sam Childers on stage interview 15 minutes
3:40pm Gubbi Gubbi Dance 30 minutes
4:10pm Sam Childers presentation in guest tent 20 minutes
4:30pm Nathan Fawcett & the breakthrough band 50 minutes
5:20pm

5.35pm

6.50pm

Jaclyn dance – flash mob

Bearfoot

Fireworks

15 minutes

75 minutes